Purtam sau nu sal peste rochia de seara?

Atunci cand ne pregatim pentru un eveniment special, desigur ca avem in vedere fiecare detaliu. Stresul este cu atat mai mare, cu cat evenimentul este unul pretentios. Nu vei dori sa dai gres, mai ales cu accesorizarea sau micile detalii sa spunem. Ei bine, afla din randurile ce urmeaza mai multe detalii despre ce poti purta la o rochie de seara. Lamurim de asemenea daca putem purta sal peste rochia de seara.

Sal peste rochia de seara - da sau ba?!

Sa vedem mai intai de toate de ce am purta sal peste rochie de seara. Desigur ca din intentia de a arata super hot, sexy, poate vei dori sa porti o rochie cu umerii goi. Poate avand corset sau  nu. Doar ca astfel de rochii sunt mai degraba alegerea potrivita in perioada calda a anului. Daca urmeaza sa participi la un eveniment in perioada rece sau de tranzitie si alegi o astfel de rochie, ai nevoie si de o completare. De ceea ce iti va asigura confortul termic.

Un sal pare sa fie o alegere usor de facut, ba chiar accesibila. Astfel, la nevoie il imbraci sau il indepartezi. De asemenea, un alt motiv pentru care ai purta un sal la o rochie de seara se poate referi la dorinta de a masca zona bratelor. Unele femei se simt jenate de faptul ca muschii bratrelor nu sunt tonifiate. Pentru a nu strica imaginea aceea a perfectiunii, dar nici pentru a face un compromis in ceea ce priveste alegerea rochiei de seara, aleg calea aceasta - de a adauga un sal peste umeri.

Desigur ca, nu orice tip de accesoriu de acest tip este optim sa fie ales pentru o rochie de seara. De preferat sa fie unul dintr-un material fin, fluid, elegant. La o rochie de seara din matase evident ca se potriveste un sal din matase naturala de asemenea.

Daca este bine sau nu depinde de anumiti factori. In primul rand, este bine de mentionat ca adaugarea unui sal la o rochie de seara este o alegere buna, daca acest tip de accesoriu este potrivit cu stilul rochiei. Printul sau de asemenea conteaza, deci tine cont de accesorizarea corecta si de armonia acestei combinatii. Nu uitam insa nici de faptul ca o astfel de asociere este corelata cu stilul vestimentar persoanelor mature. Daca esti o tanara de 20-30 de ani, o rochie cu sal s-ar putea sa fie prea putin in concordanta cu stilul tau.

Asadar, gresit nu este, insa tine cont de anumite detalii si pe cat posibil prefera sa scoti in evidenta atuurile tale.

Ce alternative avem?

Urmatoarea fireasca intrebare ar fi ce poti alege in schimbul unui sal. Ei bine, rochiei de seara ii poti asocia anumite articole vestimentare, daca ai nevoie de protectie si confort termic. Una din cele mai sofisticate alegeri poate fi despre haina de blana. Fie scurta, fie lunga, aceasta completeaza de minune o rochie de seara.

Nu vei gresi nici daca vei alege un palton sau un trench, in functie de context. Paltonul este o alegere versatila, optim pentru evenimente de toamna si iarna. Cat despre trench, acesta este mai limitativ, in sensul in care este potrivit pentru tinutele casual, maxim smart casual, potrivit la evenimente de zi si unele nu foarte pretentioase. 

Capa este si ea una din optiuni, doar ca de data aceasta ar fi bine sa tii cont ca o poti purta si in interior. Fata de haina de blana si paltonul, de data aceasta ai o optiune drept completare a rochiei de seara, pe care o poti purta pe toata durata evenimentului, in interior.

Solutii sunt, acum mai tine de creativitatea ta fata de alegerile facute.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon