Top rochii de seara in 2024 - ce modele si nuante sa alegi

Moda este un subiect foarte amplu, mai ales dacă ne referim la piesele vestimentare destinate doamnelor si domnisoarelor. Fiecare femeie isi doreste sa fie cocheta, sa impresioneze prin tinutele purtate, mai ales cand vine vorba de cele festive, pentru evenimente speciale.

Bineinteles, fiecare femeie are stilul vestimentar propriu si preferinte diferite in ceea ce priveste piesele alese, insa pentru a contura un look impecabil este recomandat sa tii cont si de sfaturile specialistilor in fashion. Sa luam drept exemplu rochiile de seara, mai ales acum ca suntem atat de aproape de un sezon asteptat de toata lumea: cel al nuntilor.

In acest articol vom dezbate principalele tendinte in materie de rochii de ocazie pe care le-au propus stilistii pentru anul 2024.

Modele in trend anul acesta

La capitolul modele avem numeroase exemple de top rochii de seara in voga, insa ne vom opri atentia asupra catorva apreciate in intreg universul stilistic.

  1. Alege modele feminine, delicate

Stilul feminin, chiar romantic am putea spune, a fost apreciat inca de acum multi ani si ramane o optiune cu care nu poti da gres, mai ales la un eveniment de seara. Rochiile cu imprimeuri florale ori cu insertii delicate vor ramane intotdeauna o alegere potrivita cu care iti poti scoate in evidenta anumite trasaturi.

  1. Modelele din satin sunt la mare cautare

Satinul este un material cunoscut pentru rafinamentul cu care a fost inzestrat, iar anul acesta revine in tendinte. Rochiile lungi din satin cu bretele subtiri sunt un exemplu pe care ni-l dau specialistii in domeniu, pe care il poti alege si tu la evenimentele viitoare la care vei participa.

  1. Rochiile lungi - o alegere care nu se demodeaza

Nu credem ca te surprinde aceasta alegere a stilistilor- rochiile lungi- mai ales la evenimentele de seara, unde vei reusi sa atragi toate privirile cu o astfel de achizitie. Am pregatit o multime de articole vestimentare pentru tine din care o poti alege pe cea care se pliaza pe gusturile tale.

Nuantele preferate ale acestui an

     Clasicul negru

” Little black dress ”, asa cum le place americanilor sa o numeasca - rochia neagra a fost si va ramane intotdeauna o alegere versatila, usor de asortat cu accesorii si genti diverse. Totusi, incearca sa nu cazi in cealalta extrema si sa accesorizezi exagerat, creand un look prea incarcat. Bijuterii minimaliste de tipul lantisoarelor sau a unei bratari statement sunt suficiente pentru a pune in valoare o rochie de culoare neagra.

     Verde smarald

Verdele ramane si in acest an in preferintele stilistilor, fiind recomandat pentru rochiile de ocazie de dimensiuni medii, sau chiar scurte. De asemenea, daca esti o persoana roscata sau ai pielea in tonuri calde, atunci fii sigura ca o rochie verde smarald este o alegere potrivita.

     Galben

Ca tot se apropie vara, cu siguranta iti pregatesti bronzul ideal cu care sa atragi toate privirile. De aceea, de ce sa nu il pui in evidenta cu o rochie in nuante de galben bland? Galbenul se afla in topul recomandarilor stilistilor pentru acest an, fiind potrivit atat pentru rochiile de dimensiuni scurte, cat si pentru cele lungi. Mai ales daca ai ochii inchisi la culoare si parul in culori inchise, rochie galbena se va afla intr-o armonie completa.

     Bordo

Nu doar anul acesta, dar bordo-ul este o culoare atemporala, ce poate fi aleasa cu succes pentru o rochie de ocazie. In ceea ce priveste nauntele de par cu care se potriveste sau tipul tenului, trebuie sa stii ca nu exista restrictii. Poti alege din colectia de rochii pe care am pregatit-o pentru tine modelul preferat, accesorizand cu bijuterii versatile.

Asadar, acestea au fost cateva dintre tendintele anului 2024 in materie de rochii de seara, iar daca ai in plan achizitia unei astfel de rochii, te invitam sa descoperi intreaga gama pe care am pregatit-o.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon