Un combo inedit pentru a obtine un look tineresc: rochie lunga cu tenisi. Cand se potriveste?

Te gandesti sa obtii un aspect fresh, tineresc si jucaus la un eveniment? Vrei sa ai o tinuta comoda, dar totodata eleganta? Incearca, atunci, sa porti o rochie lunga cu tenisi. In acest articol, vei afla mai multe despre:

     Efectul unei rochii lungi atunci cand este combinata cu tenisi

     La ce ocazii ar fi potrivita o astfel de tinuta

     Ce fel de rochie si ce fel de tenisi poti alege

     Materialele care pot fi combinate cu tenisi

Efectul unei rochii lungi atunci cand este combinata cu tenisi

In primul rand, este un look inspirat din stilul grunge sau skater. Grunge este un stil care a luat amploare in jurul anilor 90 si 2000, fiind inspirat de vedetele din trupele de muzica rock precum Nirvana, iar stilul skater este inspirat ce cei care practica skateboardingul, avand un stil aparte de a se imbraca, de unde a pornit si tendinta in materie de pantofi, skate shoes.

Asadar, aceste doua stiluri au influentat, mai apoi, si industria modei si implicit al vedetelor. Astfel, un exemplu recent, cu un efect asemanator al unei rochie lunga cu tenisi este rolul jucat de actrica Anya Taylor-Joy in filmul The Menu. Desi a purtat bocanci in loc de tenisi, aspectul a fost de acelasi impact: tinuta are o alura rebela, tinereasca, care comunica razvratirea impotriva standardelor modei, deoarece combinatia este iesita din tipar.

Asadar, daca te-ai plictisit de tinutele elegante obisnuite, atunci incearca sa porti o rochie lunga cu tenisi. Vei primi, cu siguranta, complimente.

La ce ocazii ar fi potrivita o astfel de tinuta?

In functie de rochia pe care o alegi, vei putea sa alegi tenisii drept incaltaminte chiar si la o nunta. Astazi, nuntile in aer liber sunt din ce in ce mai populare, asadar tenisii pot fi o alegere perfecta in care sa fii comoda pe tot parcursul petrecerii. De asemenea, poti sa porti tenisi cu o rochie lunga si la o intalnire, in functie de localul la care mergi: daca este un resaturant boem, care are ca public tinta clientela tanara sau un restaurant care nu are dress-code, avem vesti bune. In plus, rochia cu tenisi poate fi purtata, in mare, la majoritatea ocaziilor, mai ales in cazul in care cerintele nu sunt atat de stricte in privinta tinutei.

Ce fel de rochie si ce fel de tenisi poti alege?

Daca vrei sa porti aceasta combinatie, iti sugeram sa eviti alegerea rochiilor cu maneci lungi, deoarece acestea sunt mai sobre. De asemenea, evita aplicatiile si voalurile elegante, deoarece este mai greu sa le combini cu o pereche de tenisi.

Croiurile tip sirena, clos, petrecut sau lejer sunt toate potrivite, atat timp cat tii cont de criteriile de mai sus. Culoarea pe care o alegi nu conteaza, atat timp cat este pe gustul tau si te avantajeaza!

Tenisii pe care ii poti alege sunt cei tipici, de tip bascheti inalti sau scunzi, cu sireturi. Poti opta, de asemenea, pentru adidasi albi, simpli, cu talpa chunky: acest tip de incaltaminte se potriveste in special rochiilor mai simple, fiind un look low-key modern.

Materialele care pot fi combinate cu tenisii

Asadar, ce materiale poti alege? In principal, croiul nu conteaza atat de mult cat conteaza materialul. Astfel, te poti orienta spre rochiile cu paiete, cele din matase sau rochiile cu imprimeu. Este simplu sa alegi materialul. Tine cont de designul tenisilor: este simplu sau are detalii? Au o culoare neutra sau vie?

Atunci cand tii cont de aceste detalii, vei putea alege tenisi care sa complementeze rochia, fie vorba de contrastul complementar sau o asortare simpla de culori. Acum ca stii toate aceste lucruri, ce spui, incerci si tu aceasta combinatie inedita?

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon